Blog

WorkWebinar: vergroot je zichtbaarheid en je bereik met een goed Instagram profiel

Webinar: vergroot je zichtbaarheid en je bereik met een goed Instagram profiel

Op dinsdag 12 december geef ik een gratis webinar namens mijn klant  Cultuur+Ondernemen over het vergroten van je bereik en zichtbaarheid met een goed Instagram profiel. Het is speciaal voor kunstenaars en zelfstandig creatieven en als je wil, kan ik tijdens het webinar naar je Instaprofiel kijken en je tips geven. Op een aardige manier natuurlijk, dat snap je. Zei ik al dat het GRATIS is?

 

“Wil jij graag beter zichtbaar worden op Instagram, maar weet je niet goed hoe? Het begint allemaal bij je profiel. Als dat optimaal is, ben je al een heel eind. Tijdens dit webinar krijg je tips & tricks over hoe jij jezelf kunt profileren als maker en hoe je een groter bereik en aantal volgers kunt krijgen. Aan de hand van inspirerende voorbeelden leer je wat wel en wat juist niet werkt. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om je profiel te delen en tijdens het webinar te laten beoordelen door Anemoon, zodat je gerichte tips krijgt waar je echt iets aan hebt. En dat voor niks!”

 

Aanmelden kan via: https://www.cultuur-ondernemen.nl/evenement/webinar-vergroot-je-zichtbaarheid-en-je-bereik-met-een-goed-instagram-profiel

 

Back To Top