About

Afresh Media = Anemoon Utens

In mijn werk (voorheen jaren bij televisie, o.a. Wie is de Mol) hou ik van de veelzijdigheid van zowel visueel als inhoudelijk werken. Als ik dan ook nog orde in chaos kan scheppen, ben ik helemáál blij. In social media komt dit voor mij allemaal samen. Ik kan er mijn liefde voor beeld en taal in kwijt en ik hou het grote overzicht. Ik zie vaak in een oogopslag wat beter zou kunnen werken in een Instagram profiel. Daarom kijk ik heel graag met je mee en help ik je graag.

 

Naast social media heb ik een lichte obsessie voor kantoorboekhandelwinkels en maak ik graag foto’s van vermiste voorwerpen- en poezenbriefjes -> www.vermistverlorenverdwaald.com

 

Nog een obsessie is series kijken. Heerlijk om daarom elke twee weken de nieuwsbrief “I like to watch” van serie-expert en journalist Anke Meijer te mogen redigeren. Met het laatste serienieuws en de beste kijktips. Dus abonneer je vooral!

 

Je kan mijn handschrift kennen uit de filmpjes over taal op het YouTube channel dt met JP. Ook bekend van de tv-programma’s De S.P.E.L. Show en School TV.

 

Ik woon samen met mijn man Jelger en dochter Nori in Amsterdam. 

Back To Top